Uczniowie mieli okazję obejrzeć zaplecze lokalu, poznać standardy pracy i zasady przygotowywania posiłków oraz dowiedzieć się, jak funkcjonuje restauracja. Na każdym etapie wycieczki przewodnicy opowiadali o działaniach mających bezpośredni wpływ na jakość i bezpieczeństwo oferowanych przez firmę produktów, objaśniali zasady pracy grilla, stołu do garnirowania, tostera oraz innych sprzętów, a także opowiadali o kontroli jakości.
Na najbardziej aktywnych uczestników wycieczki czekały kupony do wykorzystania w restauracji w Polesiu. Ostatnim punktem kulinarnego „wypadu” był poczęstunek. Każdy z uczestników szkolnego wyjazdu został obdarowany zestawem składającym się z dowolnie wybranej kanapki i napoju.
Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?