Uczniowie Zespołu Szkół Ponadgimnazjalnych nr 3 w Łowiczu wzięli udział w warsztatach ekonomicznych "Zarządzanie czasem" oraz zajęciach "Bądź przedsiębiorczy, myśl strategicznie". Poprowadziła je Beata Groblewska-Bogusz, pracownik naukowy Akademii Humanistyczno-Ekonomicznej w Łodzi.
W tym samym czasie na sali gimnastycznej tancerze ze szkolnej grupy "Roma" wzięli udział w warsztatach tanecznych zatytułowanych "Taniec współczesny - świadomość ciała w praktyce".
Równolegle gimnazjaliści z Nowej Suchej uczestniczyli w warsztatach kulinarnych, które odbywały się w pracowni gastronomicznej pod kierunkiem Jadwigi Wiśniewskiej i uczniów ponadgimnazjalnej "trójki". Młodzież przygotowywała pizzę, risotto i placki amerykańskie.
Wideo
9 ulubionych miejsc kleszczy w ciele
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!