Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
W 2013 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało...
fot. Jacek Katos

Tak przez ostatnie 10 lat podrożały: wołowina, schab, kurczak i szynka. Oto ceny rok po roku

W 2013 roku mięso wołowe bez kości (z udźca) kosztowało 36,12 zł za kg, mięso wieprzowe bez kości (schab środkowy) - 15,45 zł/kg, Kurczęta patroszone - 7,01 zł/kg, szynka wieprzowa gotowana - 25,27 zł/kg.

Zobacz również

Zdarzenie drogowe z udziałem BMW i maszyny rolniczej na DK24

Zdarzenie drogowe z udziałem BMW i maszyny rolniczej na DK24

Znamy wyniki drugiej edycji Universiady
Materiał informacyjny

Znamy wyniki drugiej edycji Universiady

Polecamy

Margaret zdradza wiele sekretów ze swojego życia - WIDEO

TYLKO U NAS
Margaret zdradza wiele sekretów ze swojego życia - WIDEO

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Idealna jajecznica na wiosnę. Sekret smaku tkwi w obróbce szparagów

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać

Szukasz pomysłu na podanie jajek? Zrób je po florencku, a będziesz do nich wracać