Pod opieką nauczycielek przedmiotów żywieniowych Iwony Bogusiewicz-Kuś i Edyty Kłak zorganizowali oni dla maluchów warsztaty gastronomiczne. Przedszkolaki pod pieczą starszych koleżanek i kolegów sporządzali pizzerki z różnorodnymi dodatkami, napój marchwiowo-jabłkowo-bananowy, lemoniadę oraz świąteczne pierniczki na naturalnym miodzie i brązowym cukrze.
Kulinarne zajęcia zakończyły się degustacją sporządzonych specjałów. Kolorowe, świąteczne pierniki dzieci zabrały ze sobą do domu.
Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?